+30 26650 29570 | 26650 29572 3 Καταστήματα σε: Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο, Ιωάννινα

Ηλεκτροστατική Βαφή

Η εταιρία Κ.Δ ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ στην προσπάθεια της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο αλουμινίου διαθέτει από το 2002 υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής χρωμάτων καθώς και μονάδα βαφής χρωμάτων ξύλου με την μέθοδο της σουμπλιχρωμίας.

Τα πιστοποιημένα υλικά κατά ISO 9001-9002 και QUALICOAT που χρησιμοποιούνται για την βαφή των προφίλ, εγγυώνται την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου στην ηλιακή ακτινοβολία, αποδίδοντας εντυπωσιακά οπτικά αποτελέσματα στις αποχρώσεις βαφής και διασφαλίζοντας την άριστη εφαρμογή σε αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές κατασκευές.

Η εταιρία πρωτοπόρα σε ότι αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πελάτες παρέχει από το 2009 πιστοποιημένη βαφή κατά το πρότυπο QUALICOAT και ικανοποιεί τις απαιτήσεις παραθαλάσσιας κλάσης SEASIDE CLASS , η οποία μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης του φαινόμενου νηματοειδής διάβρωσης στις διατομές αλουμινίου κοντά σε ευαίσθητες παραθαλάσσιες περιοχές . Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου www.aluminium.org.gr υπάρχει το αρχείο των εταιριών που διαθέτουν σήμα QUALICOAT ανάμεσα στις οποίες είναι και η Κ.Δ. ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ με αριθμό πιστοποιητικού nο 124.